An Unbiased View of Youtube Abone Satın Alma

Wiki Article

Aksi takdirde aboneleriniz izlenme satın aldığınız düşüncesine kapılırlar. Sonuç olarak abone satın almak ve izlenme satın almak farklı iki işlemdir. Yani Youtube abone satın alırsam aboneler aktif olur mu? sorusunun cevabını yanıtlayabiliriz. Abone satın aldığınız takdirde satın aldığınız aboneler izlenmenizi arttırmayacaktır. İzlenmenizi arttırmak istiyorsanız ayrıca izlenme satın almanız gerekecektir.

İçerik üreticisi için izlenme sayınız abonelerinizin sayısı kadar önemlidir. Bu durumdan dolayı takipçi satın almanın yanında izlenme sayınızı arttıracak bir hizmet bulmakta aklınıza gelecektir.

Youtube Hizmet üzerinden aldığınız tüm hizmetlerde siparişler otomatik olarak işleme alınmaktadır, bu sayede yeni videolarınızda gecikme yaşanmadan hızlı bir şekilde gönderim sağlanacaktır. Yani dilediğiniz saat ve dakikada alım yapabilirsiniz.

YouTube beğeni satın al Servisimiz ile videolarınızın etkileşimini artırarak YouTube arama sonuçlarında üst sıralarda yer almasını sağlayabiliriz.

Ardından YouTube abone gönderilecek hesap URL kısmını doldurmalısınız. (Abone gönderilecek hesabın linki) Linki girdikten hemen sonra sizinle iletişim halinde kalabilmemiz ve siparişinizi incelememiz için bize gerekli iletişim bilgilerini vermek için iletişim bilgilerinizi gerekli alanlara doldurunuz.

Bu durumu yaşamamak advertisementına yapmanız gereken şey yalnızca güvenilir smm paneller üzerinden etkileşim temin etmenizdir. Örneğin Türkiye’de gerek telafi hizmetleriyle, gerek seven/24 canlı Whatsapp hattıyla, gerekse PayTR aracılığıyla kredi kartı ödemesine olanak tanımasıyla sosyalmedyaofisi.

What is details about the system ? This method known as Trade process. Customers can sign up their channels, videos or Internet sites on the site, follow one another on a credit rating basis and subscribe to them.

Sosyal medya platformlarında kazanç elde etmenin temel koşullarından biri de yüksek bir kitleye hitap ediyor olmaktır. Youtube gibi bir platformda paylaşılan videoları ne kadar çOkay kişi takip ederse o kadar fazla kazanç elde edilecektir.

Fakat doğru orantılı olacağını söylemek yanlış bir söylem olacaktır. Abone sayısını arttırmak için movie paylaşımlarınızın zamanlarını belirli saatte paylaşmightı deneyebilirsiniz. Aynı saatte paylaşım yapmak abonelerinizin ilgisini çekecek ve onları heyecanlandıracaktır. Paylaşımlarınızın sıklığı arttığında insanlar için videolarınızı izlemek alışkanlık haline gelecektir. İçeriklerinizin düzenli olduğunu gören izleyiciler abone olmak isteyecektir.  Böylece izlenme sayınızda da bir artış olacaktır.

4. Kopyaladığınız video URL sini ilgili kutucuğa yapıştırın ve devam et butonuna tıklayın.

Sunmuş olduğumuz paketler değişen Youtube algoritmasına göre tasarlanmıştır. Kanalınızın abone sayısını arttırarak daha üst sıralarda yer alması ve rakiplerinize oranla daha sağlıklı bir büyüme gerçekleştirmek için paketlerimizi satın alabilirsiniz.

Kesinlikle şifrenizi istemiyoruz, sadece kullanıcı advertınızı bize bildirmeniz yeterlidir. Sosyal medya hizmeti aldığınızı Helloçkimse ile paylaşmamaktayız.

Abone satın alma işlemlerinizi on the web ödeme veya havale/eft şeklinde gerçekleştirebilirsiniz. 08 İstediğim kadar abone Youtube İzlenme Botu alabilir miyim?

Lukstakipci.com şuan sosyal medya sektöründe en hızlı ve sorunsuz sisteme sahip bir medya sağlayıcısıdır.

Report this wiki page